Öppen Workshop

Vad får jag ut av dessa workshops?
Få värdefull feedback och personliga råd
Förstå din situation, din framtidsvision och hur du når resultaten
Generera en korrekt översikt över din strategi och Roadmap

Inspirationsdag – 1 dag
Reflektera och förstå situationen du befinner dig i och vilka konsekvenser det har för din nuvarande affärsplan. Rita upp en visualisering utifrån ett satellitperspektiv med frågor och feedback.

Framtidsvision – 1 dag
Första steget i att professionellt brainstorma och visualisera framtiden för ditt projekt och ditt företag. Utveckla, bli inspirerad, motiveras och res in i framtiden för att fånga kommande möjligheter genom att maximera kreativiteten.

Företagetsrepresentant – 1 dag
Utveckla med andra i liknande situationer med kreativitet i fokus. Bli inspirerad inom populära ämnen som digitalisering, transformation, framtidsvision, strategi och innovation.

Affärsutveckling – 3 dagar
En av våra mest populära workshops för den som verkligen vill fördjupa sig i sitt projekt. Förvandla idéer och visioner till konkreta åtgärder och utveckla en Roadmap samtidigt som du gynnas av att sparras med andra i en liknande situation. Analysera din affärsplan och projektets riktning med vägledning och råd från våra experter. Under workshopen arbetar du med vår 3-stegsmetod. 1: Situationslandskapet, 2: Framtidsvisionen, 3: Roadmap.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!